ekipa

Mal na zrak

Ekipa Mal na zrak je v vseh pogledih dokazala, da zna skočiti onkraj meja – dobesedno in metaforično. Je prava ljubiteljica odštekanih road tripov, pa tudi nastop pred kamero ji ni tuj. Poleg obveznih izzivov, s katerimi se bo soočila na svoji pustolovščini, bo svojim gledalcem postregla še z dodatnimi izzivi, ki jih je pripravila sama.

1. izziv
Prvi izziv bo preizkusil meje njene iznajdljivosti. Ekipa se bo razdelila v dve skupini, pri čemer bo vsaka zase pripravila vlog o svojem poteku dneva. Ena skupina bo imela za spanje, transport in doživetja tega dneva na voljo visok proračun, druga pa zelo nizek. O tem, katera skupina bo uživala v luksuzu in katera bo morala pokazati maksimalno dozo iznajdljivosti, bo odločil žreb.

2. izziv
Drugi izziv, ki bo potekal v izbranem mestu, bo med člane skupine prinesel kanček tekmovalnosti, saj bo vsak član do določenega cilja moral priti z drugačnim transportnim medijem: peš, z avtomobilom, vlakom, avtobusom ali podzemno železnico. Kdo bo prvi?

Izjava zmagovalne ekipe

Kristjan Kolar, vodja ekipe Mal na zrak: »Zmaga na natečaju Share Dunlop Spirit nam zares veliko pomeni, saj smo se že pri prijavi, pa tudi na samem dogodku maksimalno potrudili, da pokažemo, kaj znamo. Že sedaj se veselimo potovanja in vseh stvari, ki jih bomo doživeli na poti. Kmalu bomo pričeli tudi s planiranjem potovanja, saj si moramo porazdeliti naloge, začrtati pot in se odločiti, na kakšen način bomo v potovanje umestili vse izzive, ki jih moramo doživeti na poti. Vsekakor pa želimo vključiti tudi čim več doživetij in destinacij, ki jih ne najdemo v tipičnih turističnih vodičih.«

SPOZNAJ ČLANE EKIPE MAL NA ZRAK

roadtrip do Škotske

Amadej

Jaka

Katja

Žan

Kristjan


Ne zamudite divjih,
ekskluzivnih in pestrih
dogodivščin naših
popotnikov!

Spremljaj Dunlopove popotnike na njihovem nepozabnem in divjem raziskovanju Škotske