Zaključni dogodek

Zaključni dogodek natečaja Share Dunlop Spirit je postregel z veliko pestrega dogajanja. Člani sedmih finalnih ekip so se najprej spoznali in predstavili, nato pa so bili deležni kratkega izobraževanja, ki jim bo služilo kot odlična popotnica za nadaljnje ustvarjanje digitalnih vsebin in vlogov. Vse ekipe so se nato pomerile še v praktični nalogi, kjer so morale pokazati svojo iznajdljivost ter dokazati, da znajo v kratkem času ustvariti kar se da zanimivo vsebino.

V eni uri so morale pripraviti primerne objave za Instagram in Facebook, posneti pa so morale tudi kratek video prispevek. Po pregledu vsebin je nato strokovna komisija odločila o zmagovalcu natečaja. S popotnico 7000 € in sponzorskim avtomobilom se bodo konec poletja v Dunlopovem raziskovalnem duhu na pustolovščino do Škotske in nazaj odpravili člani ekipe Mal na zrak.

V Dunlopovo rumeno barvo smo oblekli Vilo Podvin, ki je s prijetno dobrodošlico sprejela člane sedmih finalnih ekip.

Gostje so se že ob prihodu med seboj spoznali ob skodelici kave in odličnem zajtrku.

Člani vseh sedmih finalnih ekip so se nato še uradno predstavili.

Na različnih izobraževalnih točkah so člani komisije z ekipami delili svoje znanje o ustvarjanju digitalnih vsebin, nastopu pred kamero, tehnični podpori ter misiji projekta Share Dunlop Spirit.

Ekipe so morale opraviti tudi praktično nalogo: v eni uri so morale ustvariti Instastory objavo, Instagram in Facebook objavo ter pripraviti kratek vlog.

Na koncu je strokovna komisija razglasila zmagovalca.

Zmagovalna ekipa Mal na zrak, ki se bo konec poletja odpravila na raziskovanje Škotske.

Želiš bolje spoznati ekipo Mal na zrak?


SPOZNAJ ZMAGOVALNO EKIPO

Ne zamudite divjih,
ekskluzivnih in pestrih
dogodivščin naših
popotnikov!

Spremljaj Dunlopove popotnike na njihovem nepozabnem in divjem raziskovanju Škotske