Skupina slovenskih avanturistov Mal na zrak pričela z vznemirljivo potjo do Škotske

Spremljajte ekipo mladih vlogerjev, ki se je podala po evropskih kultnih destinacijah za ljubitelje jeklenih konjičkov.

Popotniška ekipa Mal na zrak se je danes odpravila na edinstveno pustolovščino, ki jih bo popeljala čez evropske destinacije, kjer bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji avtomobilizma, motociklizma in drugi adrenalinski navdušenci. 5-članski ekipi je popotovanje omogočila zmaga na natečaju Share Dunlop Spirit, zato bo tudi njihov končni cilj škotsko mesto Dreghorn, kjer je John Boyd Dunlop pred 130 leti izumil prvo pnevmatiko. V duhu odkritja, ki je prispevalo k vzponu mobilnosti, bodo tudi slovenski popotniki na svoji poti premikali meje mogočega, saj so si na poti zadali kar nekaj drznih izzivov.

Nove dogodivščine

»Ko smo zmagali na natečaju, smo takoj zavihali rokave in se lotili dela. v Google zemljevid smo vtipkali mesto Dreghorn in poiskali vse možne znamenitosti, ki jih lahko obiščemo na poti. Izbrali smo tiste, ki bodo za nas in naše gledalce najbolj zanimive in prepričani smo, da na poti ne bo manjkalo avanturizma in zabave. Zelo se že veselimo celotnega road tripa, raziskovanja Škotske in pa seveda vožnje po ˈnapačniˈ strani ceste,« je povedal Kristjan Kolar, vodja ekipe Mal na zrak.

Dirkaški preizkus na znamenitem Nurburgringu

Pustolovščina nadobudnih vlogerjev bo zaznamovana z duhom Dunlopove filozofije »vedno naprej«, saj tudi člane skupine žene želja po nenehnem odkrivanju novega in premikanje meja vsakdana. Že dva dni po začetku njihove poti bomo lahko spremljali, kako bo popotniška ekipa ˈstopila na gasˈ po najznamenitejšem nemškem dirkališču Nurburgring. Eno najbolj slovitih svetovnih dirkališč, kjer se lahko preizkusi tudi vsak običajen voznik, pa je znano tudi po davku v obliki zverižene pločevine, saj marsikdo preceni svoje vozniške sposobnosti. Kmalu sledi obisk veličastnega motorističnega dogodka Silverstone Moto GP, na poti, ki se zaključi 7. septembra, pa se bo zvrstilo še veliko drugih zabavnih in izzivov polnih prigod, s katerimi bodo popotniki opogumili tudi druge amaterske voznike in ljubitelje nekoliko drugačnih popotovanj, da še sami premaknejo meje mogočega in se odpravijo na pot.

Spremljajte dogodivščine popotnikov na njihovi poti po Evropi

Skupina Mal na zrak bo zabavne prigode, pestre izzive in adrenalinske dogodivščine redno delila tudi s svojimi sledilci. Če želite vedeti, kaj vse bo ekipa Mal na zrak doživljala na poti in katere kraje bo obiskala, jih spremljajte na Facebook profilu Dunlop Slovenija, na Instagram profilu DunlopSpirit, njihove zgodbe pa najdete tudi pod značko #DunlopSpirit ali pa na www.dunlop-spirit.si, kjer ne bo manjkalo adrenalinskih popotniških zgodb in dogodivščin.


Ne zamudite divjih,
ekskluzivnih in pestrih
dogodivščin naših
popotnikov!

Spremljaj Dunlopove popotnike na njihovem nepozabnem in divjem raziskovanju Škotske